Aggódik a biztonság miatt?

Legyen szó akár személyek, tárgyak vagy területek védelméről, a Smart Mark felbecsülhetetlen segítséget tud nyújítani, hiszen mobilitásának és alacsony költségeinek köszönhetően bárhova kihelyezhető.

IoT alapú intelligens térfigyelő és felismerő eszköz

A biztonság megteremtése – egyéni, kollektív és nemzeti szinten is – és a személyes javak védelme az emberiség kezdete óta meghatároz bennünket. Az utóbbi idők európai történései is rámutatnak arra, hogy a biztonság kérdése manapság fontosabb, mint valaha.

A Smart Mark egy IoT alapú intelligens térfigyelő és felismerő eszköz, mely széleskörűen alkalmazható a bűn- és baleset-megelőzés, valamint a vagyonvédelem területén. A rendőrség, katonaság, és a biztonságtechnikai cégek ideiglenes kitelepüléseknél tudják használni, vagy polgári létesítmények, iskolák környezetében lehet gépjármű forgalomregisztráló és a mindennapi életet biztonságtechnikai oldalról megkönnyítő eszköz. Ezen túlmenően olyan helyek megfigyelésében is segíthet, ahová fix biztonsági rendszerek telepítését környezetvédelmi, műemlékvédelmi vagy egyéb előírások nem teszik lehetővé.

A Smart Mark alapvetően rendszámfelismerésre van kifejlesztve, de ezen kívül számos más funkcióval is el van látva. Alkalmas lehet kép- és karakterfelismerésre, dokumentálásra, vagy akár olyan felhasználói felület kialakítására, amelyet a felhasználó kíván. A Smart Mark tulajdonképpen egy speciális térfigyelő és alakzatfelismerő rendszer.

Smart Mark - IoT alapú intelligens térfigyelő és felismerő eszköz

Teljes mobilitás és alacsony költségek

A Smart Mark előnye azokban az esetekben jelentkezik, amikor a karakter- és rendszámfelismerő rendszert olyan helyen szeretnénk használni, ahol nincs fixen telepített rendszer, vagy nem lehetséges annak telepítése.

A Smart Mark a többi rendszertől eltérően 4G hálózaton keresztül kommunikál, így bárhova kihelyezhető. A képek feldolgozása is lokálisan történik, a felismert adatok továbbítása bárhova kérhető. A mobilinternet használata révén nem kell a vezetékekkel sem bajlódni.

A Smart Mark rendszer egy közlekedési bójába van elrejtve, ami mindössze 10-15 kg. A bója egy töltéssel akár 16 óra üzemidőre is képes lehet, mobilitásának köszönhetően pedig pillanatok alatt bárhova kihelyezhető és felszedhető.

Az egyes kamerarendszerek költségei

Ismerje meg a Smart Markot!

Töltse le a Smart Mark termékismertetőjét, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!